Pontus Holmberg.Foto: Bildbyrån

Pontus Holmberg lånades in till Växjö under säsongen. Nu skriver MrMadhawk att han är klar för klubben till nästa säsong.

Joel Persson har varit en av säsongens värvningar inom svensk hockey. Han kom från Hockeyettan och klev direkt in och blev en stjärna i SHL. 23-åringen kom tvåa i backarnas poängliga med 34 poäng, fyra bakom vinnande Lawrence Pilut.

Nu hoppas de återigen ha hittat ett fynd i tredjedivisionen. Pontus Holmberg, som lånades in från Västerås under två matcher redan den här säsongen, ska vara klar för SHL-vinnaren till nästa säsong. Det uppger MrMadhawk.
– Han gjorde ett bra jobb för oss de två matcherna han spelade i december, säger sportchef Henrik Evertsson som dock inte vill bekräfta att Holmberg återvänder nästa säsong.

19-åringen noterade 7+13 på 36 matcher i Hockeyettan den här säsongen.