Patrik Karlkvist.Foto: Bildbyrån/Nils Jakobsson

Han har på de fyra senaste säsongerna klappat in 67 mål i Hockeyallsvenskan. Men nu har kontraktet med Modo gått ut och Patrik Karlkvist berättar för Hockeypuls att spel i SHL lockar till nästa säsong.

Patrik Karlkvist har gjort sig känd som en målfarlig herre på de allsvenska isarna. Fyra säsonger, två vardera i Mora och Modo, har resulterat i 67 mål. Kontraktet med Modo har nu gått ut och det är oklart var 25-åringen spelar nästa säsong.
— Jag trivs ju bra här i Ö-vik, men det är klart om ett SHL-förslag skulle dyka upp hade det ju varit roligt att testa på det. Men jag har inte kommit så långt i tankarna. Det finns inte så många bättre alternativ än att spela med Modo i allsvenskan, berättar han för Hockeypuls.

MÖTEN I VECKAN

Modo underpresterade rejält säsongen som var och laget missade för andra året i rad att kvalificera sig för vidare spel. Patrik Karlkvist vet inte om han blir kvar nästa säsong också.
— Jag har inte tänkt så mycket på det. Vi ska ha lite möten den här veckan och ska iväg på en lagresa, onsdag till söndag. Jag får börja fundera lite efter det, säger Karlkvist.

2015 skrev Patrik Karlkvist på ett SHL-kontrakt för Modo, men lånades ut till Mora över hela den säsongen. En säsong som slutade med att Modo åkte ur SHL.