Scaniarinken.Foto: Bildbyrån och Twitter

Hon började stå i Södertäljes klack först i december. I gårdagens match mot AIK ställde sig Nicole Stonham på en stol och tog över som klackledare för en stund.
— Det drog igång klacken som aldrig förr, berättar hon för lt.se.

Det var i den andra perioden av gårdagens möte mellan Södertälje och AIK som Nicole Stonham tyckte att det blev för tyst från SSK-fansen. Därför tog hon över ”klackledarstolen” och eldade igång fansen.
— Jag hörde bara AIK och blev arg. Så jag gick ner och drog igång en ramsa och det var jättemånga som började sjunga. Det drog igång klacken som aldrig förr. Det var en jättemäktig känsla, säger hon till lt.se.

SPRED SIG SNABBT

19-åringen berättar för tidningen att hon varit supporter till klubben några år, men det var först i december hon ställde sig i klacken. Hennes initiativ spred sig snabbt i sociala medier och när hon kom hem fick hon via en kompis reda på uppståndelsen.
— När jag såg hur många som sett filmen började jag gråta hemma i soffan, glädjetårar.