Janne JalasvaaraFoto: Bildbyrån

Röglefansen behöver inte helt ge upp hoppet om fortsatt spel i klubben för Janne Jalasvaara. Men:
– Spel i Ryssland är min första prioritet, säger han till HD.

Den 34-årige backen Janne Jalasvaara anslöt till Rögle under december månad och var med i lagets förvandling från ett hopplöst jumbolag till att till sist landa på en stabil elfteplats. Han sköt ett mål på 25 matcher.

Det är inte omöjligt att veteranen stannar – men till Helsingborgs Dagblad säger han ändå att han blickar mot öst.
– Spel i Ryssland är min första prioritet, säger han.

Jalasvaara blev en publikfavorit i Rögle men det är i KHL han spelat oavbrutet sedan i januari 2011, då han lämnade Kalpa för spel i Dynamo Moskva. Han har även spelat för HK Sochi och i Kunlun Red Star under sina år i KHL. Det har blivit 269 matcher i ligan.