Daniel Zaar.Foto: Bildbyrån

Han lämnade klubben 2014. Nu är Daniel Zaar tillbaka i Rögle igen.
–  Vi är väldigt glada att få jobba med Daniel igen, säger sportchefen Chris Abbott.

Röglefostrade Daniel Zaar återvänder till klubben. Det blev bara en säsong i Malmö, med 26 poäng som resultat. I Rögle återförenas han med sportchef Chris och huvudtränare Cam Abbott. De spelade tillsammans i Luleå, som var klubben Zaar gick till efter hans stora genombrott i Rögle.
–  Vi är väldigt glada att få jobba med Daniel igen. Vi spelade med honom uppe i norr en gång i tiden och vet vilken toppspelare det här är. Daniel tar framförallt med sig sin erfarenhet från Nordamerika där han vunnit mästerskap. Han kommer att bli ett offensivt vapen för oss i vinter, säger Rögles sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.

Just bröderna Abbotts intåg i Rögle verkar ha en del i Zaars beslut.
–  Det ska bli sjukt roligt att komma tillbaka och spela inför publiken i Lindab Arena. Jag har sett en stor förändring i Rögle sedan Chris och Cam kom in, man spelar en helt annan hockey och jag ser fram emot att få vara med på den resan klubben nu.

Kontraktet är skrivet på ett år.