Alexander Hellström och Albin ErikssonFoto: Bildbyrån

Tidigare idag kom beskedet att Alexander Hellström lämnar Örebro. Nu är tacklingsmaskinen klar för en ny klubb. Det blir en återkomst till Björklöven.
–  Vi har haft en dialog med Alexander under en längre tid och jag är glad över att vi i samtalen med Örebro kunde finna en lösning, säger sportchef Fredrik Grönberg.

Efter tre år i Örebro är Alexander Hellström tillbaka ”hemma” igen. Han återvänder till Björklöven där det blev spel 2003 till 2007 och och 2012 till 2015. Nu har Hellström skrivit på ett treåreskontrakt med ”Löven”.

Det bekräftar den allsvenska klubben på sin hemsida.
– Vi har haft en dialog med Alexander under en längre tid och jag är glad över att vi i samtalen med Örebro kunde finna en lösning. I Alexander ser vi mycket av de värderingar och ledord vi förhåller vår verksamhet kring såväl på isen som utanför. Vi bygger ett starkt lag för denna säsong men även på sikt och i det arbetet var det viktigt att få hem Alexander, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Hellström har sedan tidigare gjort över 200 seriematcher för Björklöven.