ABB Arena i Västerås.Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN

Västerås sejour i Hockeyettan blev bara ettårig och inför återkomsten till Hockeyallsvenskan renoverar sportchefen Patrik Zetterberg om rejält. Idag meddelar klubben att tre spelare får lämna inför nästa säsong.

Västerås har sedan tidigare gjort klart för en stor mängd spelare som var med att ta tillbaka klubben att de inte ingår i nästa säsongs planer. Däribland Conny Strömberg och Niclas Lehmann.

TACKAR FÖR DERAS INSATSER

Idag meddelar klubben att trion Oscar Pettersson, Lucas Venuto och Joel Werner inte heller de erbjuds nya kontrakt.
– Vi vill tacka alla för deras insatser i VIK under en säsong som slutade helt fantastiskt. Det kommer de alltid ha varit en del av. Vi önskar alla tre stort lycka till i framtiden, säger Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.