Emil Lundberg jublar.Foto: Bildbyrån

Efter drygt tre säsonger på flykt är en återkomst till Björklöven nära förestående för Emil Lundberg. Det uppger i alla fall MrMadhawk.

Säsongen 14/15 dunkade han in 17 mål och stod för 25 poäng på bara 33 matcher i Björklöven, innan Djurgården plockade in den allsvenska succén. Nu är Emil Lundberg, efter en till säsong i Djurgården och två i KHK, på väg tillbaka till ”Löven” till kommande säsong.

MrMadhawk skriver att ”parterna är överens om ett kontrakt, med undantag för ett par små detaljer”. Med andra ord lär det inte dröja speciellt länge innan 24-åringen återvänder till klubben där han fick sitt stora genombrott.

ÅTERFÖRENAS MED VIKLUND OCH SÖDER

Lundberg stod den gångna säsongen för 6+6 på 49 matcher i SHL och återförenas i Björklöven med lagkompisarna från Karlskrona, Alexander Viklund och Kristoffer Söder.

Totalt gjorde Emil Lundberg 33 poäng på 157 matcher under sin sejour i SHL.