• Publicerat 12 juni, 2018
  • Skrivet av Peter Ekholm
  • 0 Kommentarer
Nicolai Meyer och Carl Ernstig jublar.Foto: Bildbyrån

Nicolai Meyer är fortfarande ute på marknaden, men enligt bloggen MrMadhawk är snart ett beslut taget om den danska forwardens framtid.

Förra säsongen var Meyer en av Trojas främsta offensiva spelare då han stod för 39 poäng på 52 grundseriematcher och ytterligare 16 på tio kvalseriematcher. Men dansken, som kom från Västervik inför säsongen, aviserade efter Ljungbylagets degradering till Hockeyettan att en fortsättning i klubben inte var aktuell.

Sedan dess är han klubblös, men nu ska en klubb vara i slutfasen att signa 24-åringen.

– Ja, beslutet är nära för honom, säger hans agent Pär Larsson till MrMadhawk.

MÅNGA INTRESSERADE

Var Meyer till slut hamnar återstår att se. Bloggen skriver att så gott som de flesta allsvensk klubbar har visat intresse men att Södertälje är väldigt aktiva med att knyta till sig forwarden. Även italienska Bolzano sägs vara med.