Ny klubbchef till KHKFoto: Bildbyrån

Efter en ekonomiskt prövande period är elitlicensen säkrad för Karlskrona. Idag presenterade de dessutom två nyförvärv.

Karlskrona skriver på sin hemsida att klubben säkrad sin elitlicens för kommande säsong. Trots stora ekonomiska problem och trots att de åkte ur SHL har KHK lyckats hitta ett sätt för att uppfylla de krav för att klara av elitlicensen.

På en sillyträff idag firade de det hela genom att presentera två nyförvärv till kommande säsong. Det rör sig om backen Nick Pageau och forwarden Landon Smith. Pageau kommer från norska ligan där han sköt 26 poäng på 45 matcher den gångna säsongen.

Smith är en total doldis som närmast kommer från spel med Quinnipiac University i collegeligan. Han stod den gångna säsongen för tolv poäng på 21 matcher.

Båda kontrakten är skrivna på ett år. I och med dagens värvningar är Karlskronas trupp spikad till kommande säsong.