Rhett Rakhshani jublar.Foto: Bildbyrån

Rekordet är sex klubbar. Nu är Rhett Rakhshani på väg mot en femte SHL-klubb. Göteborgs-Posten avslöjar att han är på väg till Frölunda.
– Det är en jättebra och intressant spelare, men i övrigt kommenterar jag inte uppgifterna, säger sportchef Fredrik Sjöström.

Rhett Rakhshani har de två senaste åren spelat i Malmö. Det blev 27 poäng på 41 matcher och 31 poäng på 37 matcher under de två säsongerna. Det räckte inte för att Malmö skulle vilja förlänga med klubben.

Men det verkar bli ett sjunde år, och en femte klubb, i SHL. Rakhshani ska vara nära spel i Frölunda nästa säsong. Sportchefen Fredrik Sjöström vill förstås inte bekräfta att så är fallet.
– Det är en jättebra och intressant spelare, men i övrigt kommenterar jag inte uppgifterna. Om vi har något att gå ut med så gör vi det på vår hemsida, han till GP.

Den 30-årige amerikanen inledde sin svenska karriär i HV71 men har också spelat för Växjö, Linköping och senast alltså i Malmö. Han har gjort 182 poäng på 269 matcher i SHL och vann SM-guld med Växjö 2015. Då vann han också slutspelets skytteliga med åtta fullträffar.

Erbjudandet från SHL:s nya huvudsponsor: Få 200 kr i riskfritt spel när du spelar för 500 kr på hockey - varje vecka!