Austin Farley.Foto: Bildbyrån/Johan Löf

I maj presenterades han för Karlskrona. Inte ens två månader senare är Austin Farley klar för Luleå.
– Austin Farley är en skicklig och skridskostark forward som har gjort det väldigt bra tillsammans med Björklöven i HockeyAllsvenskan, säger general manager Stefan Nilsson.

Austin Farley floppade i Modo men har gjort det mycket bra i Björklöven. Förra säsongen blev det 15 mål och totalt 33 poäng på 43 matcher i HockeyAllsvenskan. Efter säsongen presenterades han som klar för Karlskrona.

Nu bryts det avtalet. I stället är Farley klar för spel i Luleå de två kommande säsongerna. Det bekräftas i ett pressmeddelande.
– Austin Farley är en skicklig och skridskostark forward som har gjort det väldigt bra tillsammans med Björklöven i HockeyAllsvenskan och vi känner att han kommer kunna bredda vår forwardsbesättning på ett bra sätt inför den kommande säsongen, säger GM ”Skuggan” Nilsson.

TRÄNARNA FÖRLÄNGER

24-åringen är tydlig med hur bra han trivts under sina år i Sverige.
– Jag har redan spelat två säsonger i Sverige och har verkligen älskat varje sekund av det och ser nu fram emot att få spela ytterligare två säsonger tillsammans med Luleå Hockey. Fansen i Sverige är några av de mest passionerade människorna som jag någonsin har träffat och det gör att man som spelare blir extra peppad att göra sitt yttersta varje match.

Dessutom är det nu klart att Roger Kyrö och Henrik Stridh fortsätter som assisterande tränare till ”Bulan” Berglund de två kommande åren.