Christopher Fish
Södertälje SK

Han sköt Vita Hästen till vinst – igen

ANNONS

Christopher Fish är ett av Vita Hästens starkaste nyförvärv inför säsongen. Han har levererat direkt. Igår avgjorde han för andra gången en match under försäsongen.

När Vita Hästen skrällde i Östgötaderbyt och straffslog SHL-laget Linköping var det efter att Christopher Fish avgjort matchen genom att sätta sin straff. När Vita Hästen igår vann mot det tippade allsvenska topplaget Södertälje spelade Fish åter huvudrollen.

Nyförvärvet mot Västervik inledde nämligen målskyttet i 3-0-segern, och sköt således målet som kom att bli det matchvinnande. Efter hans 1-0 slog storstjärnan Marcus Eriksson, som också blev målskytt mot Linköping, till och gjorde 2-0. Arvid Degerstedt avslutade målskyttet i tom kasse.

STARK VÄNDNING AV OSKARSHAMN

Oskarshamn var också igång och försäsongsspelade igår. De vann Smålandsderbyt mot Kalmar HC, till vardags i Hockeyettan, med 4-2. Men det krävdes en vändning under matchens sista nio minuter för att det skulle bli verklighet.

Då slog nämligen Robin Söderqvist till och gjorde 2-2 och 3-2 med en dryg minuts mellanrum, och ytterligare en minut senare gjorde Alex Hutchings 4-2.

Nicklas Heinerö inledde Oskarshamns målskytte.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games