Viktor Grahn flyttar söderut.Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN

Karlskrona breddar sin backsida genom att låna in Luleås back Viktor Grahn. Detta meddelar den allsvenska klubben i ett pressmeddelande.

Karlskrona har sedan tidigare sju backar på kontrakt och nu tar man alltså chansen att ta in en åttonde i Viktor Grahn som är förstaårssenior och har a-lagskontrakt med Luleå även över nästa säsong.
— Vi vill bredda truppen för att stå redo inför säsongen som kommer och där passar Viktor perfekt in. Det är en bra allroundback som jag tror och hoppas kan ta nästa steg hos oss. Han ville hit och trots sin unga ålder så har han erfarenheter från SHL-hockey med Luleå, säger Karlskronas sportchef Patric Larsson i ett pressmeddelande.

SPELAT 47 SHL-MATCHER

SHL-rutinen hos Grahn består av 47 matcher över två säsonger varav merparten kom ifjol då han då han dessutom samlade på sig två assist. Han var även med juniorlandslaget i en turnering inför JVM, men kom inte med i den slutliga truppen.

Övergången handlar om ett lån som enligt Karlskronas pressmeddelande sträcker sig över hela säsongen.