091217 Ishockey, Channel One Cup, Sverige – Ryssland: Megasport Arena, publik, fans, jumbotron © Bildbyrån – 95455 …
Timrå IK

Jättesatsningen – blir större än Leksands: ”Vi är jätteglada”

ANNONS

Inför SHL-återkomsten meddelar nu Timrå att en ny mediakub ska upp i taket på NHK Arena. Inte nog med det – den kommer dessutom vara störst i Sverige.

Det har på senare år blivit allt viktigare att ge besökarna på SHL-arenorna en upplevelse och nu satsar SHL-nykomlingen Timrå stort. En ny mediakub ska nämligen upp i taket under oktober och den kommer bli Sveriges största. Totalt mäter den nya skapelsen 170 kvadratmeter. Alltså 10 kvadratmeter större än Leksands i Tegera Arena som tidigare var störst.

NAMNET PÅ ARENAN BLIR KVAR

I samband med detta meddelar också klubben att sponsoravtalet med Norrlands Hall & Kapell förnyas ytterligare tre år och deras hemmaplan kommer alltså fortsatt heta NHK Arena.
– Vi är jätteglada att Norrlands Hall & Kapell valt att fortsätta som samarbetspartner till oss över de kommande fyra åren och jag ser det som ett bevis på att vi är på rätt väg med föreningen både sportsligt och ekonomiskt. Den nya mediakuben kommer också att ge oss ökade möjligheter till försäljning och ger även besökarna en bättre upplevelse då bildkvalitén med LED blir otroligt mycket bättre än med nuvarande projektorbaserade lösning, säger Timrås klubbchef Jörgen Wahlberg till klubbens hemsida.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games