Victor Ekarv. Foto: Hockeysverige.se

Han kom fram i AIK som en het spelare på väg uppåt i karriären. Men på senare år har Victor Ekarv haft svårt att ta en ordinarie plats i laget och nu kan han vara på väg till Karlskoga. Det uppger Mr.Madhawk.

Hösten 2014 var riktigt lyckad i AIK:s dress för 24-årige Victor Ekarv som mitt under säsongen lämnade för spel i SHL med Luleå. Men där blev han inte långvarig och lånades ut till Asplöven, både den säsongen och säsongen efter.

Efter nästan ett år i Uppsala för Almtuna kom han åter till AIK i februari 2017. Men förar säsongen tog han ingen plats och lånades ut till Modo där det blev 14 poäng på 34 matcher för forwarden.

Ekarv har ett år kvar på kontraktet med AIK men nu verkar det som att han är på väg bort igen. Enligt uppgifter till Mr.Madhawk ska seriekonkurrenten Karlskoga vara intresserade. Enligt de uppgifterna ska de föras en positiv dialog mellan klubbarna.

Ekarv har spelat för AIK under försäsongen men går just nu skadad. AIK satsar och har konkurrens på forwardspositionerna. Något som nu alltså kan innebära att Victor Ekarv får flytta på sig.