170817 Tingsryds Daniel Öhrn jublar efter 1-0 under träningsmatchen i ishockey mellan Tingsryd och Karlskrona den 17 augusti 2017 i Tingsryd. …
Tingsryds AIF

Tingsryd fortsätter vinna på försäsongen – slog Hockeyettan-klubb

Tingsryd tog under tisdagskvällen sin femte seger på försäsongen när man besegrade Kallinge/Ronneby hemma i Nelson Garden Arena. Slutresultatet skrevs till 3–1 efter bland annat två mål från Daniel Öhrn.

Tingsryd bör gå in till den Hockeyallsvenska säsongen med gott mod. Under tisdagskvällen tog smålänningarna nämligen sin femte raka seger under försäsongen när man besegrade Kallinge/Ronneby med 3–1 hemma i Nelson Garden Arena.

Daniel Öhrn, som blev stor hjälte när han sköt kvar Tingsryd i Hockeyallsvenskan ifjol, gav hemmalaget ledningen precis innan den första periodpausen. Adam Hirsch kvitterade i mitten av den andra perioden, men Öhrn återgav Tingsryd ledningen när han hittade in med 2–1-pucken bakom Oscar Malm i KRIF-målet.

I den tredje perioden avrundade Charlie Dodero målskyttet för hemmalaget, som är fortsatt obesegrat på försäsongen.

Närmast för smålänningarna väntar en tuff bortamatch mot Rögle. Den matchen spelas på torsdag.