• Publicerat 10 september, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Oscar ÖhmanFoto: Bildbyrån

Modo lånar ut Oscar Öhman. Han är klar för Troja/Ljungby i Hockeyettan.

Förra säsongen blev det 20 matcher i HockeyAllsvenskan för Modo, och 23 i Hockeyettan för Piteå och Örnsköldsvik. Nu fortsätter Oscar Öhman karriären i den sistnämnda serien. Han lånas ut till Troja/Ljungby över hela kommande säsong.
– Oscar behöver istid och matcher för att kunna fortsätta att utvecklas, men i den tuffa konkurrenssituationen vi har i truppen har vi svårt att erbjuda honom det. Det här är en bra lösning för båda parter, säger klubbens sportchef Micke Sundlöv till Modos hemsida.

20-åringen har totalt gjort 64 matcher med Modo i HockeyAllsvenskan. Han blir 21 om tre dagar.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!