Joakim Lindström stannar i Skellefteå AIK.Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

Han har varit en av SHL:s bästa spelare de senaste säsongerna. Nu står det klart att Joakim Lindström blir Skellefteå AIK trogen fram till 2022, något som presenterades i samband med lagets premiärmatch mot Rögle under lördagskvällen.

Joakim Lindström har de senaste säsongerna varit en av SHL:s absolut bästa spelare. Med sina 50 poäng förra säsongen var Lindström Skellefteås bästa poängplockare – en notering som landade honom på en tredjeplats i SHL:s totala poängliga ifjol.

STANNAR I YTTERLIGARE TRE ÅR

Nu står det klart att 34-åringen blir moderklubben trogen i ytterligare tre år. Kontraktsförlängningen presenterades i samband med Skellefteås premiärmatch mot Rögle på lördagskvällen.

Lindströms tidigare kontrakt gick ut efter säsongen. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.