Karlskrona-publiken får se Sebastian Ottosson igenFoto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN

Det spelades en träningsmatch under söndagen och det var Karlskrona som på hemmaplan kunde besegra IK Pantern med 3-0. Därmed blev Karlskrona försäsongens bästa allsvenska lag medan motståndarna blev det sämsta om man ser till poängsnittet.

Det var två lag med vitt skilda formkurvor som stängde den allsvenska försäsongen under söndagen. Karlskrona hade endast tappat två poäng (nu räknas ju inte poäng, men ni fattar grejen) inför dagens match medan IK Pantern bara vunnit en.

VANN IGEN

Dagens match slutade 3-0 till Karlskrona och målskyttar för hemmalaget blev Jörgen Karterud, André Nordstrand och Kyle Osterberg. Nye målvakten Robin Johansson från Troja fick hålla nollan.

Resultatet innebar att Karlskrona blev allsvenskans bästa lag på försäsongen både gällande poäng (22) och poängsnitt (2,75). Ik Pantern däremot blev sämst med tre inspelade poäng och ett snitt på 0,5.

Det är Hockeyallsvenskans hemsida som sammanställt en försäsongstabell och där kan ni gå in och läsa i sin helhet hur de olika lagen tog eller förlorade poäng. Nedan får ni en summering över poängsnitten.

1. Karlskrona, 2,75
2. AIK, 2,57
3. Karlskoga, 2,29
4. Oskarshamn, 2,29
5. Tingsryd, 2,14
6. Modo, 1,83
7. Västerås, 1,70
8. Västervik, 1,50
9. Björklöven, 1,50
10. Leksand, 1,44
11. Vita Hästen, 1,14
12. Almtuna, 1
13. Södertälje, 1
15. Pantern, 0,5