• Publicerat 19 september, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Jennifer WakefieldFoto: Bildbyrån

Efter att ha missat premiären är Brynäs storvärvning Jennifer Wakefield nu redo för spel. Hon går in i en urstark förstakedja i mötet med Modo i kväll.

Brynäs vann premiären mot SDE med 2-1 men lyckades bara få ihop två hela femmor till matchen. Till kvällens hemmabatalj mot Modo ansluter en hel femma till. Två av debutaterna är Cassandra Vilgrain och Jennifer Wakefield.

Den sistnämnda är hela SDHL:s tyngsta värvning till den här säsongen och hon har näst bäst poängsnitt i ligans historia. Nu bildar hon och Vilgrain en sylvass förstakedja med ett annat stjärnförvärv: Erika Grahm. Grahm möter i kväll sin gamla klubb Modo.

Brynäs tränare Magnus Carlsson berättade tidigare för hockeysverige.se att Wakefield skulle landa på Arlanda på tisdagskvällen, men att hon skulle spela redan idag. Nu har även Brynäs bekräftat att så blir fallet.