Malmö föll i sista stund - men är ändå vidare.Foto: Bildbyrån

Malmö förlorade dagens bortamatch mot München då hemmalaget avgjorde i allra sista stund. Men trots det är Malmö ändå klart för slutspel i CHL efter en match som slutade 3-2 med mål med en sekund kvar.

Malmö hamnade i underläge i den första perioden men lyckades i den andra kvittera genom Fredrik Händemark. Men hemmalaget skulle ta ledningen igen innan Malmö återigen kom tillbaka och kvitterade.

Matchen såg ut att gå mot förlängning, men med ynka en sekund kvar av matchen kunde München avgöra. Ett mål som skulle komma att videogranskas för att se om tiden var ute eller ej. Men det godkändes tillslut.

Malmö är trots förlusten klara för slutspel då TPS Åbo på tredje plats som mest kan komma upp på samma poäng som Malmö. Skulle det bli så är det dock inbördes möten som räknas och Malmö vann ju som bekant bägge mötena mellan lagen tidigare under säsongen.

München – Malmö 3-2 (1-0,0-1,2-1)

Mål Malmö: Fredrik Händemark, Carl-Johan Lerby