180923 Tingsryds målvakt Tex Williamsson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Karlskrona den 23 september 2018 i Tingsryd. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN / Cop 214 …
Tingsryds AIF

Himmel och helvete: Tog första segern – men målvakten blev skadad

Tingsryd hade ingen seger innan dagens match på hemmaplan mot Vita Hästen. Då kom den första – men den blev dyrköpt då målvakten Tex Williamsson skadades och tvingades utgå. Matchen slutade 5-3.

Det var i den andra perioden vid ställningen 4-1 till Tingsryd som Tex Williamsson tvingades utgå av vad som är känt oklar anledning. In kom istället Andreas Ljunggren som direkt fick släppa ett mål förbi sig.

Vita Hästen reducerade återigen i inledningen av den tredje perioden och då såg det nästan ut som att hemmalagets ledning skulle ätas upp. Gästerna jagade med utplockad målvakt, men då kunde Tingsryd avgöra i öppen målbur och därmed ta sin första seger för säsongen.

Tingsryd – Vita Hästen 5-3 (3-1, 1-1, 1-1)

Tingsryd: Hannes Johansson (2), Hampus Melén, Charlie Dodero, Kim Tallberg
Vita Hästen: Mattias Kalin, Simon Krekula, Christopher Fish