Petter Hansson.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

Han sågs som en stor talang i Linköpings juniorverksamhet för några år sedan. Men det har inte riktigt lossnat för Petter Hansson på seniornivå och nu lånas backen ut från Södertälje i allsvenskan till Huddinge i Hockeyettan.

Totalt står Petter Hansson noterad för 45 SHL-matcher för Linköping mellan åren 2014 till 2017. Men han lyckades aldrig ta en helt ordinarie plats och inför den förra säsongen skrev han stället på för Södertälje i Hockeyallsvenskan där det blev 51 matcher förra säsongen.

Men den här säsongen har han fått skralt med istid i SSK och nu lånas han ut till Huddinge i Hockeyettan:
”Lånet gäller i upp till tre veckor men 22-åringen kan kallas hem tidigare vid eventuella skador”, skriver Södertälje på sin hemsida.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!