Tex Williamsson återvänder till Pantern.Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN

Tingsryd tar emot Södertälje i kvällens enda hockeyallsvenska match. Men hemmalaget tvingas klara sig utan succémålvakten Tex Williamsson, som efter smällen mot Vita Hästen i tisdags nu tas ur spel.

LÄS MER: Himmel och helvete: Tog första segern – men målvakten blev skadad

Det är Smålandsposten som kommer med uppgifterna om att Tex Williamsson inte kommer till spel i kvällens match mot Södertälje. Williamsson åkte på en smäll i matchen mot Vita Hästen i tisdags och kommer inte till spel i kvällens match.
– Det blir ett avbräck, men vi har två bra målvakter. Skador är inget vi kan påverka och nu får vi göra det bästa av situationen, säger Tingsryds tränare Per Ljusteräng till Smålandsposten.

TROR INTE PÅ LÅNGVARIG FRÅNVARO

Det ska vara en smäll mot örat som håller Williamsson borta från spel. Ljusteräng berättar för Smålandsposten att det inte är säkert hur länge 26-åringen kommer att vara borta, men att han inte tror på någon långvarig frånvaro.

Williamsson har spelat strålande under säsongsinledningen för sitt Tingsryd och kan stoltsera med en räddningsprocent på 94,3 procent efter fem spelade matcher.

LÄS MER: Målvakten om sitt märkliga tröjnummer: ”Det ser inte snyggt ut”