Admiral Vladivostok.Foto: Toni Hekkala/IBL

KHL-klubben Admiral Vladivostok sitter i klistret. Enligt KHL:s hemsida har klubben obetalda skulder till spelare på uppåt 16 miljoner kronor, vilket nu leder till totalt värvningsstopp för klubben.

Skulderna har lett till att både klubbens tidigare generaldirektör Sergei Soshnikov samt den nuvarande generaldirektören Alexander Selivanov blivit avstängda. Det betyder i sin tur att klubben straffas med ett så kallat transferembergo. Det innebär att klubben inte kan trejda till sig eller värva nya spelare. Det meddelar KHL på sin hemsida.

Inga svenskar finns just nu i klubben. HV71-profilen Fredrik Stillman har tidigare varit huvud- och assisterande tränare i klubben. Djurgårdsspelaren Niclas Bergfors är den senaste svensken att spela i Vladivostok, då han representerade klubben säsongen 2015/16.