Timrås hemmaarena.Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN

En 28-årig man portas från hockeyarenorna. Detta efter att vid två tillfällen ertappats med en kniv i samband med Timrås matcher. Detta rapporterar P4 Västernorrland.

Det ska ha varit i januari i år som en Timrå-supporter ertappades med att bära kniv i samband med en Timrå-match mot Modo. Då avvisades han från arenan av polis på grund av att han var berusad och hotfull. Han ska då ha sagt att han bar kniv för att försvara sig.

ÖVERKLAGAR BESLUTET

Detta var andra gången 28-åringen ertappades med kniv i samband med en hockeymatch och nu rapporterar P4 Västernorrland att mannen fått ett så kallat tillträdesförbud vid samtliga hockeymatcher ett halvår framöver. Detta efter åklagarbeslut.

Han ska dock ha överklagat beslutet och begärt domstolsprövning.