Oscar Möller har fler strängar på sin lyra.Foto: Bildbyrån och Instagram

Artisten Tomas Ledin ska i helgen uppträda i Skellefteå Kraft Arena. I samband med riggningen av scenen kunde hockeystjärnan Oscar Möller inte hålla sig utan klev upp på scenen iförd full hockeymundering och sjöng en truddelutt.

Tomas Ledin har i årtionden charmat den musikintresserade publiken och på senare år har Skellefteås stjärna Oscar Möller gjort likadant med oss hockeyfans. I samband med att Tomas Ledin ikväll uppträder på Möllers normala hemmaarena, Skellefteå Kraft Arena, så tog hockeystjärnan tillfället i akt att vara Ledin för en kort stund.

”KÖRDE SOUNDCHECK”

Norrans hockeyblogg var först med att rapportera om Möller som iförd full hockeymundering klev upp på scenen och rev av några Ledin-inspirerade toner.
”Körde soundcheck för Tomas Ledin som spelar här i Skellefteå ikväll! Allt funkade”, skriver Möller själv på sin Instagram.