Ove MolinFoto: Bildbyrån

Han har gjort flest matcher i klubbens historia och är den kanske största profilen i Brynäs i modern tid. Nu kan Ove Molin vara aktuell som kommande huvudtränare, det skriver Gefle Dagblad.

Det är Daniel Sandström som i en krönika i tidningen uppger att det cirkulerar ett rykte om att Ove Molin är den Brynäs vill ha som huvudtränare från och med kommande säsong.
”Och på tal om Ove Molin. Ryktet i stan just nu är att ikonen, nu i Karlskrona, är den Brynäs IF vill ha tillbaka till nästa säsong. Ta det för vad det är. Nu är det i alla fall skrivet”, skriver han.

Molin var assisterande tränare i Brynäs säsongen 13/14 men sparkades efter bara halva säsongen, tillsammans med guldtränaren Tommy Jonsson och den nuvarande sportchefen Andreas Dackell, när Thomas Berglund och Petter Lasu Nilsson hämtades in. De senaste åren har Molin tränat Karlskrona.

Brynäs sparkade två andra klubbikoner, Janne Larsson och Tommy Sjödin, igår. Magnus Sundquist tog då över som huvudansvarig med den tidigare J18-tränaren Mikael Holmqvist som assisterande.