• Publicerat 19 november, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Frederik Storm, Max Görtz och Andreas Dackell.Foto: Bildbyrån

Brynäs vill ha en forward. Malmö vill ha en back. Malmö fick sina behov tillfredsställda när de lånade in Niclas Lundgren – men Brynäs kunde ha fått en forward i utbyte. De erbjöds Max Görtz, skriver Gefle Dagblad.
– Vi fick frågan. Men kände väl att han inte är den spelare som kan lyfta oss i dagsläget, säger Andreas Dackell.

Brynäs sparkade för en tid sedan Danny Kristo och har sedan dess letat efter en ersättare som kan gå in i en av lagets toppkedjor. Samtidigt har de haft ett överflöd på backsidan och lånade i veckan ut Niclas Lundgren till Malmö. I utbyte ville Brynäs ha Frederik Storm – men erbjöds i stället petade Max Görtz.

Då tackade tillförordnade sportchefen Andreas Dackell nej.
–  Nej, vi fick frågan. Men kände väl att han inte är den spelare som kan lyfta oss i dagsläget. I så fall har vi lika bra spelare här hemma i laget redan, säger Dackell till Gefle Dagblad.

”INGENTING SOM ÄR KLART”

Brynäs har dock inte gett upp hoppet om att få Frederik Storm, som bara noterat 2+3 under säsongen men har kontrakt med Malmö till 2020.
– Nja, jag har väl inte fått nåt riktigt svar där än, han har väl varit lite in och ut där. Men det är en klart intressantare spelare för oss. Men det är ingenting som är klart.

Niclas Lundgren, backen som lånades ut från Brynäs, debuterade för Malmö igår.