Charles Bertrand.Foto: Mika Kylmäniemi/All Over Press

Minns ni Charles Bertrand? Efter en mindre framgångsrik sejour i Färjestad säsongen 2013/14 lämnade han för spel i Finland. Där utvecklades han till en poängspruta och skrev inför säsongen ett KHL-kontrakt med Sibir Novosibirsk. Nu meddelar KHL-klubben dock att man valt att bryta avtalet med fransmannen.

Efter bara två mål och två assist på 31 matcher i Färjestad under säsongen 2013/14 lämnade Charles Bertrand Sverige för spel i vårt östra grannland.

32 MÅL IFJOL

Där utvecklades fransmannen till en stabil poängplockare och under förra säsongen noterades 27-åringen för 51 poäng i storklubben Kärpät, varav 32 av dessa var mål.

Den fina poängnoteringen resulterade i ett KHL-kontrakt med Sibir Novosibirsk inför den här säsongen. Men efter bara två mål och ett assist under de inledande 23 matcherna väljer nu klubben att bryta avtalet med Bertrand.

Var Bertrand hamnar nu är i dagsläget inte känt.