• Publicerat 26 november, 2018
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Bröderna Ahlström.Foto: Bildbyrån

De tidigare storlöftena Oscar och Victor Ahlström har de senaste åren utforskat Europa. Nu är duon klar för ett nytt hockeyland. De flyttar till Frankrike.

De nyblivna 32-åriga tvillingarna har skrivit på för den franska klubben Mulhouse. Mulhouse åkte förra säsongen ut i kvartsfinal och ligger just nu elva i den inhemska ligan. Frankrike blir det tredje hockeylandet Ahlströmbröderna testar på spel i, efter Norge och Italien.

Åren i Italien var framgångsrika. De blev mästare både i den italienska ligan och i ”Alpligan” och Oscar Ahlström vann skytteligan i den italienska ligan.

Tvillingarna slog igenom i Huddinge i mitten av 00-talet och var storstjärnor i såväl Hockeyettan som i HockeyAllsvenskan innan det började gå lite trögare i SHL. De har också spelat i AIK, Sundsvall och Södertälje i Sverige.