• Publicerat 3 december, 2018
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Aaron Palushaj ber om ursäkt för sitt beteende efter lördagens match.Foto: Bildbyrån

Efter lördagens match mellan Örebro och Timrå kritiserade Aaron Palushaj den svenska domarkåren. Nu ber han om ursäkt i ett uttalande som publicerats på Örebro Hockeys hemsida.

Det var efter lördagens match mellan Örebro och Timrå som Aaron Palushaj röt till efter matchen. Han menade då att domarkåren hade något emot honom personligen. Nu tar han tillbaka sitt uttalande. På klubbens hemsida har en ursäkt publicerats.
– Efter lördagens match mot Timrå var jag otroligt besviken och riktade min ilska åt fel håll. Kritiken som jag riktade mot den svenska domarkåren kom i stridens hetta och jag uttryckte mig väldigt klumpigt. Min frustration riktades åt fel håll och jag är otroligt ångerfull och vill be om ursäkt för mitt beteende till alla inblandade, säger Aaron Palushaj i uttalandet.