• Publicerat 3 december, 2018
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Per Ledin är klar för Boden.Foto: Bildbyrån

Per Ledin är inte klar med ishockeyn. Nu meddelar Boden att Ledin skrivit kontrakt med klubben. Det meddelar man genom sitt twitterkonto. 

Fyrtioårige Per Ledin har ett gediget hockey-cv. Han gjorde sin första säsong i Elitserien 1998 med Björklöven. Därefter har han tillhört ett flertal olika föreningar och blivit en av Sveriges mest profilerade ishockeyspelare. Han har inte visat tecken på att han vill avsluta den aktiva karriären. Förra året tillhörde han Karlskrona och Luleå i SHL. Den här säsongen har han stått utan klubb – tills nu.

Boden spelar i Hockeyettan. Efter 18 matcher ligger man på fjärde plats i Hockeyettan norra. För Ledin har det dock blivit en match under säsongen, med division 2-laget Brooklyn Tigers City.
– Per tillför alltid mycket energi i sina lag, både på och utanför planen, vilket i förlängningen producerar poäng. Han är en ledare och tävlingsmänniska som aldrig ger upp. Med Per på planen händer alltid något, underhållningsvärdet i Hockeyettan och inte minst i Björknäshallen stiger ytterligare en nivå, säger Rolf Nilsson, sportchef i Boden Hockey i ett pressmeddelande.