Erik Flood.
Nyheter

Vita Hästen-backen klar för ny klubb – spelar redan imorgon

ANNONS

Igår stod det klart att Erik Flood lämnar Vita Hästen. Han sade då att han är muntligt överens med en annan klubb. Idag kom beskedet att han är klar för spel i Hudiksvall i HockeyEttan.

LÄS MER: Jumbon bryter med backen: ”Muntligt överens med en annan klubb”

Efter att ha lämnat Vita Hästen igår sade Erik Flood att han var muntligt överens med en annan klubb och idag kom beskedet. Han är klar för spel i Hudiksvall i HockeyEttan, något som klubben bekräftar i ett pressmeddelande.
– Vår ambition sedan en tid tillbaka har varit att förstärka laget med en back och en forward inför AllEttan. Erik är en spelskicklig back som vi kommer ha stor nytta av. Han har 145 matcher i HockeyAllsvenskan på sitt CV så han kommer även med välbehövlig rutin nu när vi går in i nästa fas av säsongen, säger Pär Langer, sportchef HHC.

”KUL ATT FLYTTA”

Erik hade ingen lyckad säsong med Vita Hästen. Han registrerades inte för någon poäng på 17 matcher. Han ser däremot fram emot att få spela i sin nya klubb.
– Jag känner flera i laget så det skall bli kul att flytta till Hudiksvall. Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är en offensiv back som gillar att hålla puck och hitta första passet, säger Erik Flood.

22-åringen är klar för spel redan i morgondagens match då Hudiksvall möter Sollentuna på bortais. Hudiksvall leder HockeyEttan Östra med hela elva poäng och är därför redan klara för spel i AllEttan som drar igång i mellandagarna.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games