Kevin Shattenkirk.Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM

New York Rangers får klarar sig utan Kevin Shattenkirk ett tag framöver. I dag meddelade Rangers att stjärnbacken blir borta i två till fyra veckor efter att han fått axeln ur led i matchen mot Tampa Bay under natten till tisdag.

Han var New York Rangers stora prestigevärvning sommaren 2017. Men tiden i New York Rangers har förmodligen inte blivit riktigt så framgångsrik som backen Kevin Shattenkrik hade föreställt sig när han skrev på sitt fyraårskontrakt värt drygt 240 miljoner kronor.

Den 29-årige amerikanaren ådrog sig en jobbig knäskada under förra säsongen och missade nästan halva säsongen. Den här säsongen har inte heller börjat strålande för Shattenkirk, som under säsongsinledningen till och med blev bänkad av tränaren David Quinn.

AXELN UR LED

Nu kommer nästa smäll för Rangersbacken.

Via sitt Twitterkonto meddelar New York Rangers att Shattenkirk missar lagets matcher under de närmaste två till fyra veckorna. Detta efter att han fått axeln ur led efter en tackling av sin forne lagkamrat J.T. Miller.

Kevin Shattenkirk står noterad för åtta poäng (1+7) på 29 spelade matcher den här säsongen. Förra säsongen stod 29-åringen för 23 poäng (5+18) på 46 matcher.