Victor och Oscar Ahlström. Foto: Bildbyrån/Joel Marklund

För tre veckor sedan blev tvillingarna Oscar och Victor Ahlström klara för spel i franska Mulhouse. Men idag meddelar klubben att duon lämnar på grund av personliga skäl.

Oscar och Victor Ahlström har de senaste säsongerna hållit till i Norge och Italien. I slutet av november blev de klara för Mulhouse och på de fyra matcher de har spelat där så har Victor Ahlström gjort sex (3+3) poäng och Oscar Ahlström har gjort tre mål.

Idag gick klubben ut och meddelade att tvillingarna lämnar klubben.
”De uttryckte sin önskan att återvända till sina familjer. De lämnade Mulhouse i morse”, skriver klubben på sin Facebooksida.

Duon slog igenom i Huddinge i mitten av 00-talet och var även framgångsrika för AIK i Hockeyallsvenskan. Sedan följde fyra år med AIK i SHL där produktionen gick lite trögare. DE har också spelat för Sundsvall och Södertälje i Sverige.