Emil Jidskog i Karlskogas tröja ifjol.Foto: Olle Wande / Bildbyrån

Ifjol stod han 20 matcher för Karlskoga i allsvenskan innan han drog till Danmark. Målvakten Emil Jidskogs klubb gick dock i konkurs i början av december. Men nu har 27-åringen hittat en ny klubb.

Emil Jidskog har Tranås som moderklubb, men lämnade dem och Hockeyettan mitt under säsongen 2015/2016 för IK Pantern i allsvenskan. Säsongen efter vaktade han kassen för Vita Hästen i samma serie innan han inledde 2017/2018 i Danmark för Rödovre.

Men han återvände till Sverige och ett krisande Karlskoga där han vaktade målet i 20 matcher innan det efter säsongen stod klart att han inte skulle bli kvar där. Istället blev det en återkomst till Danmark, men denna gång Hvidovre.

Hvidovre gick dock i konkurs i början av december och tvingades dra sig ur ligan. Idag stod det klart att Emil Jidskog hittat en ny arbetsgivare säsongen ut i form av seriesjuan Herlev. Där blir han lagkamrat med landsmännen Per Savilahti NaganderWilliam Quist och Jesper Thörnberg. Som tränare får han den förre Mora- och Björklöven-tränaren Patric Wener.