Alexander SalákFoto: All Over Press

Det finns bra kvällar – och så finns det sämre. Fråga bara Lokomotivs Alexander Salak. Idag blev han utbytt efter att ha släppt in två mål på lika många skott.

När Sibir slog Lokomotiv med 4-2 var det Staffan Kronwall som blev matchvinnare med sitt 3-2-mål. Hans tredje för säsongen. Men det mest notabla därifrån är ändå att den förre Färjestads-målvakten Alexander Salak byttes ut redan efter 5:03. Då han släppt båda de skott han fått uppgiften att mota.

Alexander Salak har innan idag vaktat Lokomotivs kasse vid 17 tillfällen och har bra statistik att uppvisa. Men idag gick uppenbarligen någonting snett. Så sent som i somras ryktades den forne tjeckiske landslagsmålvakten vara på väg tillbaka till Färjestad, klubben han gjorde två säsonger för mellan 2010 och 2013. 2011 vann han SM-guld med klubben.