Anton HolmFoto: Simon Landin

Om AIK inte går upp i SHL blir Anton Holm av allt att döma inte kvar i klubben. Enligt MrMadhawk fortsätter han i så fall karriären i TPS Åbo.

Anton Holm var en stjärna i Södertälje i både Hockeyettan och HockeyAllsvenskan och tog sedan samma roll i AIK när han blev klar för dem inför förra säsongen. Nu toppar han den interna poängligan med 30 poäng på 30 matcher. Bara tre spelare i hela serien har gjort fler poäng än han har gjort under säsongen.

Men nästa säsong tycks Holm spela i finska ligan, för TPS. Enligt MrMadhawk ska 28-åringen redan ha gjort sitt val. Madhawk skriver dock att Holm kan ta sig ur avtalet om AIK skulle gå upp i SHL i vår.

Anton Holm har inte spelat ishockey utanför Sverige i karriären. HockeyAllsvenskan är således den högsta nivå han spelat på.