Marcus Bergman Foto: Tobias Sterner / BILDBYRÅN

Han har varit en av många positiva överraskningar i serietrean Västerås den här säsongen. Nu går också Marcus Bergman mot comeback efter en skada.

Marcus Bergman har missat Västerås två senaste matcher på grund av en skada på överkroppen. Men nu är han på väg tillbaka och han räknar med spel i veckan, en vecka där Västerås möter Västervik på onsdag, Almtuna på fredag och så avslutar man mot Modo på söndag.
— Ja, men jag vill känna mig 100 procent först. Det kommer viktiga matcher nu och jag vill kunna bidra fullt ut, berättar 26-åringen för Hockeypuls.

Marcus Bergman har liksom hela Västerås överraskat stort under återkomst-säsongen i Hockeyallsvenskan och han har stått för elva mål och 14 assist. De 25 poängen placerar honom som fyra i den interna poängligan. Detta under hans blott andra allsvenska säsong. Den första gjorde han för två år sedan då Västerås föll ur allsvenskan.