• Publicerat 31 januari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Brodin gjorde mål direkt på tekning. Foto: Cmore

Djurgårdens Daniel Brodin stod för ett riktigt konstnummer när han utjämnade till 1-1 direkt på tekning i matchen mot Timrå. 
– Jag såg Jimmie Eriksson göra det för något år sedan, men annars har jag inte sett det faktiskt, sa Brodin till Cmore i pausvilan. 

Timrå fick en drömstart efter att Johannes Salomonsson gett laget ledningen efter bara en minut. Men bara 90 sekunder senare klev Daniel Brodin in i rampljuset – genom att skjuta 1-1 direkt på tekning.

Jacob Josefson tar vanligtvis hand om tekningarna för Djurgårdens förstakedja. Men efter att Josefson blivit bortvisad av domaren klev Brodin fram och sköt på tekningen. Skottet letade sig in mellan benen på hemmamålvakten Victor Brattström.
– Jag såg Jimmie Eriksson göra det för något år sedan, men annars har jag inte sett det faktiskt, sa Brodin till Cmore i pausvilan.

– Jag såg inte att den gick in, jag trodde den gick över. Men det var ju kul, fortsatte han.