• Publicerat 11 februari, 2019
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Här är tifot där Leksandsfansen hyllar Tobias Forsberg.Foto: Cmore

Tobas Forsberg är kvar på Akademiska sjukhuset, ungefär en och en halv månad efter den otäcka olyckan. Nu uttalar han sig för första gången.
– Jag känner mig verkligen rörd och det ger mig stöd i denna väldigt svåra tid, meddelar han via sin agent i ett uttalande på Leksands hemsida.

Det var kring jul som det hemska hände. Tobias Forsberg föll olyckligt in i sargen och togs sedan till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Direkt sades det att skadan var allvarlig, och det är det som kommunicerats ut även efter det.

Efter att agenten Michael Reander varit den enda som uttalat sig kring Forsbergs hälsa har spelare själv, via Reander, nu släppt ett uttalande på Leksands hemsida.
”Jag har först nu på slutet tagit del av några av alla era hälsningar. Jag känner mig verkligen rörd och det ger mig stöd i denna väldigt svåra tid. Ett stort tack till alla leksingar, resten av hockeysverige och alla andra för er värme och omtanke! Tack!”, säger han,

Enligt Michael Reander går det fortfarande inte att svara på om olyckan ger några bestående men för Leksandsspelaren. Skadan beskrivs som ”mycket allvarlig”.