• Publicerat 12 februari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Aaltonen lämnar Skellefteå enligt uppgifter. Foto: Bildbyrån

Juhamatti Aaltonen lämnar Skellefteå. Enligt uppgifter till MrMadhawk ska han vara nära en övergång till det finska laget Pelicans.

På 35 matcher har finländaren bara mäktat med 1 mål och 8 assist. Han finns inte med i laguppställningen till Skellefteås match mot HV71 ikväll. Uppgifter till MrMadhavwk gör gällande att Aaltonen är nära att skriva på för den finska klubben Pelicans, där han spelade säsongen 2009/2010.

Inför säsongen skrev Skellefteå ett tvåårskontrakt med Aaltonen. Detta trots att han haft en mindre lyckad säsong i Rögle innan dess. Då lyckades han göra 19 poäng på 35 matcher. I år har han halverat den poängskörden – och nu verkar det som att han får lämna Skellefteå i förtid. Skellefteå vill dock inte bekräfta något.
– Han är inte med idag mot HV71, i övrigt har jag inga kommentarer, säger sportchef Mikael Lindgren till MrMadhawk.