• Publicerat 12 februari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Två nya spelare till LHC.Foto: Bildbyrån

Två nya spelare ansluter till Linköping HC inför SDHL-slutspelets start i morgon. Backen Tatiana Istocyova och forwarden Josephine Asperup förstärker inför första slutspelsmatchen mot Djurgården i morgon.

Den slovakiska backen Tatiana Istocyova kommer från spel i SKP Bratislava och har tidigare spelat för HV71. Josephine Asperup har spelat för Malmö och där gjort 19 poäng på 15 matcher.
– Vi har under säsongens lopp tappat sex spelare på grund av skador eller att de har lämnat laget. Vi ser att Tatiana och Josephine kommer att ge oss ytterligare bredd i laget och förstärker våra möjligheter att vara framgångsrika under de kommande veckorna, säger Kim Martin Hasson, General Manager i ett uttalande på Linköpings hemsida.

Linköping HC inleder slutspelet mot Djurgården i morgon.