• Publicerat 12 februari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Jens Bergenström gör comeback.Foto: Bildbyrån

Jens Bergenström gör comeback. Han kommer stärka upp Smedjebackens HC i deras kamp för att hänga kvar i division 2. 

Det blir en favorit i repris. Förra säsongen gick Jens Bergenström in och hjälpte Smedjebacken att gå upp i från Hockeytrean till Hockeytvåan. Då spelade han 11 kvalmatcher och stod för 16 poäng. Nu återvänder han igen – den här gången för att hjälpa Smedjebacken att hänga kvar i division 2. Det meddelar klubben i ett inlägg på instagram.

”Han var en stor bidragande orsak till att SHC lyckades kvala sig tillbaka till Hockeytvåan förra säsongen med sina 16p (10+6) på 11 kvalmatcher.” skriver man bland annat, i inlägget som kan läsas i sin helhet här under.