• Publicerat 14 februari, 2019
  • Skrivet av Jesper Spanne
  • 0 Kommentarer
Västervik värvar forward.Foto: Bildbyrån

Västervik plockar in Victor Wänghult från Kumla i Hockeyettan. Den 23-årige forwarden har gjort 55 poäng på 33 matcher för Kumla. 

Deadline för att värva spelare inför säsongsavslutningen närmar sig, och Västervik förstärker på forwardsidan. Victor Wänghult har ett förflutet i Skövde IK, men har också varit utlånad två matcher till Karlskrona under årets säsong. I Kumla har han gjort 55 (16+39) poäng på 33 matcher, och är poängkung i den interna poängligan.
– Victor är en rightad forward som haft en riktigt bra säsong i Division 1 i år. När Kumlas säsong tog slut fick vi chansen att ha honom i vår laguppställning i slutet av denna säsong. Förhoppningen är att han kan bli en joker i slutfasen av säsongen. Vi är glada att Victor valde att avsluta säsongen med oss, säger Västerviks IK:s sportchef Emil Georgsson.

Kontraktet sträcker sig över resten av säsongen. Wänghult ansluter till Västervik på måndag.