• Publicerat 15 februari, 2019
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Eric StaalFoto: AP Photo/David Zalubowski

Han har inte fått till det som förra säsongen. Nu kan Eric Staal lämna Minnesota innan deadline. Enligt The Fourth Period ökar intresset för Staal.

Bara William Karlsson, Patrik Laine och Aleksandr Ovetjkin gjorde fler mål än han förra säsongen. Men den här säsongen har Eric Staal varit långt ifrån formen som tog honom till 42 kassar. 34-åringen står på 17+20 på 54 matcher.

Kanske är han dessutom på väg bort från Minnesota nu. Staal har ett utgående kontrakt och Minnesota uppges vara beredda att släppa honom då det inte är säkert att de kommer vilja förlänga med centern.

SKREV PÅ ETT TREÅRSKONTRAKT

Enligt The Fourth Period har allt fler klubbar börjat visa intresse för Minnesotaspelaren de senaste dagarna och general manager Paul Fenton överväger nu vad han ska göra. Men det mesta tyder alltså på att veteranen, som gjort över 900 poäng på drygt 1100 NHL-matcher, är inne på sista veckan i Wild.

Han skrev för tre år sedan på ett treårskontrakt värt 10,5 miljoner dollar totalt.