• Publicerat 17 februari, 2019
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Sebastian Ohlsson och Jacob Blomqvist.Foto: Bildbyrån

Brynäs besegrade Timrå med 4-2 igår. I efterdyningarna av matchen stängs nu en spelare från vardera lag av.

Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist var inblandad i båda situationerna. Först fick han en interference av Sebastian Ohlsson i Timrå. En interference som ger Ohlsson två matchers avstängning och en bot på 8750 kronor. Timråspelaren klarade sig undan matchstraff men fick en tvåminuters utvisning.

Sen satte Blomqvist själv in en cross-checking mot ansiktet på Timråbacken Andreas Söderberg. Han stängs för den av tre matcher. Dessutom tvingas Jacob Blomqvist böta 17500 kronor. Han fick matchstraff för tilltaget och stängs nu av en match mer än Sebastian Ohlsson.

De båda domarna är bekräftade på SHL:s hemsida.