Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRÅN

Det var otäcka bilder som kablades ut från SAAB Arena igår när Luleås Isac Lundeström tacklades in i sargen med huvudet före. 19-åringen ska dock ha klarat sig bättre än befarat enligt tränaren Thomas Berglund. men det är för tidigt med en diagnos.

Tankarna när Isac Lundeström for in i sargen igår mot Linköping fördes genast till Tobias Forsbergs fasansfulla olycka på Annandag Jul. Isac Lundeström kunde dock ta sig av isen för egen maskin, om än med hjälp av sjukvårdspersonal. Han återkom sen inte till matchen.

HOPPFULLA TONGÅNGAR

Ännu har det inte kommit något besked från Luleås håll gällande Lundeströms status, och tränaren Thomas ”Bulan” Berglund vill inte spekulera i om eventuella skador utan vill avvakta en läkarkontroll under eftermiddagen innan han uttalar sig. Men han låter ändå hoppfull när hockeysverige.se når honom för att fråga om status på Lundeström.
— Det känns som att han mår efter omständigheterna bra. Det känns ändå positivt utifrån vad vi trodde när han låg på isen. Annars går det inte säga något, han ska på undersökning snart.